7 creative tips voor een eenvoudige en geweldige tuin

Een mooie groene ruimte maakt elk huis een stuk aangenamer en gezelliger. Maar wie denkt dat het nodig is om grote ruimtes te hebben of hoge investeringen te doen, heeft het mis, er zijn immers meerdere praktische en toegankelijke mogelijkheden om een ​​eenvoudige tuin samen te stellen. En om een ​​bijzondere groene hoek te garanderen, zie tips en ideeën om te ontspannen en te genieten van de natuur:
Hoe maak je een eenvoudige tuin: tips voor het inrichten van de buitenruimte
Een ruimte hebben om buiten te genieten kan heel gemakkelijk en eenvoudig zijn. Bekijk alleen deze tips:
Geef de voorkeur aan makkelijk te verzorgen planten
Meer rustieke soorten die weinig verzorging nodig hebben, zijn geweldig om een ​​tuin altijd groen en mooi te houden. Planten als philodendron, zwaard-van-sint-Jeorge, varen, elf uur, pleomele en croton hebben weinig onderhoud nodig en kleuren je ruimte. Houd er rekening mee dat elk type blootstelling aan de zon nodig is.

Materialen recyclen

Om geld te besparen en ook te voldoen aan een duurzame inrichting, is het mogelijk om verschillende recyclebare materialen in de tuin te gebruiken. U kunt genieten van PET-flessen, banden, pallets, blikjes en meer.
Verken de nacht met licht
De installatie van verlichting maakt het ook mogelijk om de tuin ’s nachts te gebruiken. Bovendien helpen verlichtingsarmaturen om paden te identificeren, planten te markeren en alles gezelliger te maken. Gebruik bijvoorbeeld lantaarns, palen, schansen of lichtsnoeren.

Zet in op waterverbruik

Water kan een verschil maken en een goede manier zijn om uw ruimte koeler te maken. Eenvoudige opties om het toe te voegen aan de tuin zijn kleine fonteinen, douches of zwembaden.

Installeer netten of schommels

Hangmatten of schommels zijn geweldig om te ontspannen, plezier te hebben en de natuur te aanschouwen. Het installeren van deze items vereist geen grote investeringen en u zult zeker meer uren in uw tuin doorbrengen met een van hen.

combineer verschillende texturen

Breng verschillende prikkels in je tuin met het gebruik van verschillende materialen en verschillende texturen. Verken de zintuigen met bijvoorbeeld een mix van stenen, hout, gebladerte, bloemen, fruitbomen en kruiden.

Muren en muren versieren

Profiteer van het oppervlak van muren en muren om uw groene ruimte uit te breiden. U kunt kiezen voor hagen, groene muren, verticale tuinen of hangplanten. Praktisch, deze oplossing stelt u in staat om onvolkomenheden te verbergen en maakt de ruimte veel aangenamer.

Met deze simpele tips creëer je een sensationele tuin om van vele buitenmomenten te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.